Известие

Collapse
No announcement yet.

Въздух за инжекцион 146 boxer

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е все пак какво точно прави (или не прави) колата, че да трябва "регулиране"? Аз лично за пръв път чувам за такова нещо.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

tonov ами взе да гори повечко.И сега като запалих преди час,придърпа едва запали подадох леко гас и угасна.Никога не е правила така,горивния филтър го сменях скоро пак,ще сменя въздушния утре дано да се оправи
      Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Така с налучкване и сменяне трудно ще я оправиш. По-добре иди на диагностика и тя ще си каже какво й е. Повишеният разход обикновено е признак за неработеща ламбда сонда. Ама това с регулиране не се оправя, а със смяна.

пс: смени майсторите

Comment

Първоначално публикувано от ssveto
          Е да ма тук е коренно различно, от това дет си барал до ся! Тук имаш така нареченото моторче за празех ход. И си го управлява компа!
          Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

От моторче за ПХ не може да дава по-голям разход

Comment

Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

tonov Да и аз така си помислих но от въздушния филтър може мисля.Ще го сменя утре,тва придърпване може и да е от него.Дано де,ко не ще видим де е проблема и не бях наясно с инжекциона майстори ми казаха че мога сам да си го реголирам.За това повдигнах въпроса,то от майстори нали знаете само глава боли
                Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Мойта пък изкарва черен дим(вижда се дори и на снимката долу) и явно не доизгаря горивото.Ако искаш пробвай просто махни за момент филтъра или някъде около него за да засмуква повече въздух и виж дали има резултат.ама разбира се го направи моментно,че после...
                  Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

KoRny То остава и да карам без него.Като един колега от форума tonov ще ида на диагностика тука има един сервиз Фулда.Там смятам.Че съм ходил при едни Кафеджиеви,да ми боядисват колата там че я повтаряха после.Бяха я направили като пръскана мазилка.А има хора от форума много ги хвалят.Там не отивам дявол от тамян бягам дет се вика ще видим утре си въздушния.Ко не диагностика,и ще пиша да осведомя кво е било... пием по едно.Че днеска климатика и правих,маркучите за яистачката задната.Голяма играчка,ама стана..
                    Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Е ми колега обидата не беше от мен

Така де, ама нали да се спираме навреме Че темата ше стане една....
                      tonov
                      Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Първоначално публикувано от fosil
                        KoRny То остава и да карам без него.Като един колега от форума tonov ще ида на диагностика тука има един сервиз Фулда.Там смятам.Че съм ходил при едни Кафеджиеви,да ми боядисват колата там че я повтаряха после.Бяха я направили като пръскана мазилка.А има хора от форума много ги хвалят.Там не отивам дявол от тамян бягам дет се вика ще видим утре,ще сменя въздушния.Ко не диагностика,и ще пиша да осведомя кво е било... пием по едно.Че днеска климатика и правих,маркучите за яистачката задната.Голяма играчка,ама стана..
                        Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Добре може ли да се задави,ако е загасена и дръпнеш жилото няколко пъти.И после запалиш да се задави?Така ми направи като я форсирах се оправи
                          Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Охаа незнам такива неща до сега неса ми се случвали и сам без думи.Но според мене инжекцион да се задави ако беше карбуратор да ама
                            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Хмм не знам и аз се замислям дали инжекцион може да се задави.Имам още малко работа,и ще ходя да сменях въздушния филтър.Ко не диагностика после
                              Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Колегата иска да каже дека смесата му е много богата,
                                при мoята бивша кола бмв 320и исто плен инжексион имаше таков болт, ами тези коли са со дебитомер не са с моторче за празен ход.
                                ти може треба да одеш на диагностика, да проверат каква е смесата, може сондата се е преебала, и да работе като на студен двигател, и тоше повече бензин, и затова да изглежда дека няма доволно воздух.
                                казвам ти од личен опит. на моята е преебана сондата, показва 0.8в цяло време. и си троше повичко бензин. ( од пред 3 дни газ )
                                ALFA 145 1.6 BOXER

Comment

Working...
                                X